مشاوره حقوقی رایگان - درب غیر قانونی پارکینگ و تعیین تکلیف پارکینگ واحد

با سلام و خسته نباشید. بنده چند ماهی است آپارتمانی خریداری کردم که پارکینگ واحد بنده طوری است که درب مجزا ماشین رو از پشت ساختمان سازنده واسش باز کرده. و به علت تعدد خودرو واحد های دیگر امکان ورود و خروج پارکینگ بنده فقط از طریق همون درب هست اما واحدهای دیگر از درب های جلویی وارد می شوند . درب پشتی هم تقریبا جنب درب پارکینگ ساختمان پشتی هست. حالا ساختمان پشتی اومده میگه کلاه سرتون گذاشتن و از این حرفا. این درب غیرقانونیه. ما هم شکایت کردیم این درب باید آجر بشه و بسته بشه. شکایت هم کردیم. برگه شکایتشم اورد یبار رد شده دوباره رفته تجدید نظر اما هنوز حکم نیومده. در سند ملک بنده هم آمده دارای پارکینگ تفکیکی . یعنی سند تک برگ دارم به نام خودم. اینا هم میگن این ساختمان پایان کارش رو با پارتی بازی گرفته و از این حرفا.

حالا نگرانی و سوال بنده اینه اگر بر فرض دادگاه رای بده این درب پارکینگ پشتی باید بسته بشه و محل پارک خودروی منم در پارکینگ طوریه فقط از طریق همین درب میتونم ورود خروج داشته باشم. تکلیف بنده چی میشه . آیا باید از سازنده شکایت بکنم؟ چون داخل سندم اومده دارای پارکینگ. امکان داره سندم رو باطل کنن. اونم سند تک برگ ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک سند و صورتمجلس تفکیکی است اگر رای ببرخلاف منافعتان صادر شد باید از سازنده شکایت و مطالبه خسارت نمایید