مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از خدمت شامل حالم میشه یاخیر؟؟

باسلام بنده ازپرسنل کادروشاغل وبا25سال سنوات خدمتی درحال خدمت هستم درسال80دریکی ازماموریتهای کمین مرزی (پاسگاه میلک زابل) ازناحیه چشم بدلیل اصابت ارنج متهم متجاوزمرزی مصدوم شده ومتهم موفق به فرارشدندواین مصدومیت به مرورزمان وبه تدریج باعث ضعیف شدن بینایی ام شده وابتداباگمان براینکه ضیف ونیازبه عینک دارددردومرحله به بینایی سنجی مراجعه وعینک تجویزشده وبدنبال بی تاثیربودن عینک ووخامت دید به متخصص چشم مراجعه کردم وآنزمان متوجه نابینایی کامل بخاطرضربه وارده شدم وحدود20ساله که ازناحیه عضوموردنظربطورکامل نابیناهستم وازاونجاییکه لحظه اصابت ضربه درحدکبودی زیرچشم ومقداری سرخ شدگی داخل چشمم شده بود ولی بینایی راداشتم همزمان باسانحه به بهداری مراجعه نکرده ومتاسفانه چون تصورنمیکردم که روزی به نابینایی ام ختم میشودمقوله تنظیم مدرک پزشکی راجدی نگرفتم وباتوجه به تکمیل بودن همه مدارکم وصدوررای کمیسیون140 دال برمعلولیت خدمتی ام بدلایلی که بعرض رسیدمدرک پزشکی وبالینی همزمان باسانحه تنظیم نشده وهمین یک موردکسری تااین لحظه علیرغم مراجعات مکرری که به کمیسیونهای پزشکی استانی وپزشکی عالی ناجادرتهران داشته ام بهمین دلیل درصدازکارافتادگی وجانبازی و...مشمول حالم نشده وسازمان فقط به صدور سطح سلامتی طبقه 3ویکسری معافیتهایی ازقبیل معافیت ازحمل سلاح رانندگی ونگهبانی درشب و...بسنده کرده وحال که 5سال ازخدمتم باقی نمانده خواستم ازمحضرعالی سوال کنم آیا معافیت خدمتی باتوجه به نقص عضوی که دارم بمن تعلق میگیره آیاباتوجه به اینکه این عارضه درحین ماموریت ودرطول خدمت بوده راهی برای احقاق جانبازی وصدوردرصدکارافتادگی هست یاخیر؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی م کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله درخواست خودرا بااستناد به مدارک پزشکی ویگان به کمیسیون بدهید تا مورد بررسی واقع شود