مشاوره حقوقی رایگان - صلح زمین مسکونی قولنامه ای

با سلام و وقت بخیر خدمت تمام کسانی که این پلتفرم را راه اندازه ی کردن، پدرم زمین مسکونی داره که بصورت قولنامه ای میباشد و درقالب عقد صلح بلاعوض(مجانی)به مادرم صلح کردن ،آیا بعدا برای انحصار وراثت این صلح نامه که بصورت دستی تنظیم شده توسط مادرم قابل استناد میباشدوتاثیر بر ارث و مهریه که به مادرم قانونا تعلق میگیردتاثیر دارد یا نه،باتشکر

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
با تنظیم سند صلح در مالکیت مادر شما قرار گرفته است و نه بابت ارث و نه بابت مهریه محاسبه نمی شود