مشاوره حقوقی رایگان - موارد نقض رای دادگاه خانواده

چنانچه در طلاق توافقی، که درصورت به واگذاری حضانت دو فرزند پسر16و9ساله، به زوجه بدون پرداخت نفقه از جانب زوج طرفین توافق کرده باشند، ولی در رای دادگاه به موضوع نفقه فرزندان هیچگونه رسیدگی و اشاره ای نگردیده و صرفا حضانت را به زوجه واگذار نموده است، آیا این عدم رسیدگی به نفقه فرزندان در رای دادگاه از موارد نقض رای می باشد؟
در اینصورت چه اثری بر طلاق ثبت و اجرا شده مترتب می باشد؟ آیا طلاق ثبت شده مذکور صحیح است یا باطل؟

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

طلاق ثبت شده صحیح و امکان نقض رای وجود ندارد اگر موضوع نفقه مسکوت مانده میتوانید اقادم به مطالبه ان کنید در صورت نیاز به همکاری با وکیل میتوانید با بنده یا همکاران تماس بگیرید

یک وکیل

سلام " در فرض سوال ، نفقه آینده اقارب (فرزندان ذکور) موضوعی نیست که بشود بر خلاف مقررات قانونی (بند 3 از ماده 48 قانون حمایت از خانواده و ماده 1199 قانون مدنی) توافق کتبی نمود و به هر حال اولویت پرداخت آن بر عهده پدر است . ضمن اینکه در فرض سوال ، گواهی عدم امکان سازش صادره صحیح است و خدشه ای هم بر اجرای صیغه طلاق وارد نیست و شما بعنوان مادر فرزندان ذکور می توانید با طرح دعوی به طرفیت پدر فرزندان در مرجع قضائی صالح ، نفقه آینده فرزندان را مطالبه نمائید .

یک وکیل

این مورد هیچ اثری بر طلاق ندارد و فقط زوجه میتواند از دادگاه الزام همسرش به پرداخت نفقه فرزندان را خواستار شود