مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی حین خدمت سربازی

با سلام و خسته نباشید بنده در حین خدمت سربازی در پادگان بر اثر انجام کارهای شدید مهندسی در موقع انجام کار دچار کمر درد شدید شدم و از پادگان به بیمارستان اعزام شدم که پس از انجام آزمایش mri متوجه شدم دیسک کمر پیدا کردم و دکتر منو به شورا معرفی کرده و با توجه به این که بنده 19 ماه خدمت کردم و تمام سختی هارو پشت سر گذاشتم و نمیخواهم معاف از رزم یا خدمت شم و از طرفی چند تا از مهره های بنده دچار دیسک شده و بعد خدمت توانایی معالجه خود را ندارم خواهشمندم منو راهنمایی کنید چه تصمیمی بگیرم ایا در شورا میتونم بگم نمی خوام معاف از رزم و خدمت شم یا خودشون به زور هر تصمیمی بخوان میگیرن ایا میتونم صبر کنم خدمتم تموم شه بعد درخواست درمان کنم خواهشمندم منو راهنمایی کنید چون شدیدن درد میکشم و دستم خالیه پول درمانم رو ندارم

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

معافیت پزشکی در حین خدمت تاثیری در روند کاری شما در اینده ندارد و اگر شورا تصمیم بر معافیت بگیرد شما باید پادگان را ترک کنید مگر اینکه درخواستت استرداد پرونده را بنمایید