مشاوره حقوقی رایگان - صدمه سرباز نیروی انتظامی زمان جنگ تحمیلی

باسلام شخصی زمان خدمتش مصادف با جنگ تحمیلی بوده و شیمایی شده و تا بحال اقدامی برای جانبازی انجام نداده آیا ایشان مشمول جانبازان میشود؟و طریقه اقدام ایشان به چه صورت می باشد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید درخواست خودرا در کمیسیون تشخیص جانبازی اداره بنیاد شهید ثبت وپیگیری نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام بله ابتدا باید درخواست خود را به بنیاد ارائه دهید سپس به کمیسیون وزشکی ارجاع داده میشه مدارکتون

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درخواست خودرا در کمیسیون تشخیص جانبازی اداره بنیاد شهید ثبت وپیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر در زمان خدمت بوده بله شامل می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در کمیسیون بنیاد شهید مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله و باید به بنیاد جانبازان و امور ایثارگران مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نماید و مدارک پزشکی خود را ارائه بدهد

ذبيح الله سوري

جناب آقای ذبيح الله سوري :

با سلام. به آخرین یگان خدمتی مراجعه و از طریق معاونت نیروی انسانی یگان متبوع خدمتی زمان سانحه اقدام شود. موفق باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق کمسیون بنیاد موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به سازمان امورد ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکانپذیر است از طریق بنیاد جانبازان و اگر نشد از طریق دیوان عدالت اداری

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید در کمیسیون های مربوطه مطرح شود تا بررسی کنند