مشاوره حقوقی رایگان - دیه و غرامت

با سلام من سال 1379 در حین انجام رژه در توپخانه ارتش شهررضا دستم شکست ویک سال بعد سال 1380 کار درآشپز خانه بعلت درد شکم به اصفهان منتقل شدم وآپاندیس عمل کردم وپانزده روز مرخصی استعلاجی دادن آیا برای دیه میشود اقدام کرد با تشکر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
برای آپاندیس خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از دایره قضایی یگان خدمتی خود پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام جهت شکستگی دستتون میتوانید ازدایره قضایی یگان خدمتی خودپیگیری نماییدولی براآپاندیس خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله به شما دیه تعلق خواهد گرفت و شما باید از طریق پادگان اقدام به تشکیل پرونده در بیمه نمایید