مشاوره حقوقی رایگان - دیه یک بند انگشت

سلام من درتاریخ1400/10/21در کارخانه دچار حادثه شدم یک بند انگشت پنجم دست راست قطع شد بیمه 30درصد منو مقصر نوشته الان به من7نیم میلیون دیه میده. من چه جوری میتونم اعتراض بدم و دیه چه قدر هست ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دیه کامل سال 1401معادل 600میلیون تومان است اما دیه قطع یک بند انگشت شست باشد 300,000,000 ریال است که سی درصد تقصیر شما از ان کم می شود که19میلیون تومان می شود طی یک لایحه به نظریه کارشناس بیمه اعتراض دهید تا به کارشناس دیگری ارجاع شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه یک بند انگشت تقریبا سه و نیم درصد که در نظریه پزشکی قانونی اعلام میشه چند درصد بوده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما اگر اعتراضی داشتی بایستی به نظریه پزشکی قانونی اعتراض خود را اعلام مینمودید