مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام و وقت بخیر
ابلاغیه ای برای من در سامانه ثنا ارسال شده مبنی بر دفاع از اتهام انتسابی
من شرح ابلاغیه رو کامل ارسال میکنم خدمتتون
موضوع ابلاغیه:
ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 30 روز از تاریخ ---------------------- علت حضور :دفاع از اتهام انتسابی
متن ابلاغیه:
بسمه تعالي

«آگهی احضار متهم مجهول المکان»
در اجرای ماده های 174 قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری به ----------------- فرزند ------- که مجهول المکان بوده و حسب مندرجات پرونده کلاسه -------/د6 این شعبه به اتهام فراهم نمودن موجبات فساد تحت تعقیب می باشد، ابلاغ می شود که ظرف یک ماه از تاریخ نشر آگهی جهت دفاع از خود در برابر اتهام مذکور در شعبه ششم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 21 تهران واقع در خیابان شهید بهشتی خیابان احمد قصیر جنب بیمارستان آسیا حضور به هم رساند. در صورت عدم حضور، جلب خواهد شد.

سئوالم از حضرتعالی :
چه مدارک و دلایلی میتونه باشه که چنین اتهامی زده میشه؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

احتمالا حضور در مرکز فساد یا ارتباط با افراد فاسد که یک سال تا 10 سال حبس دارد ...ماده 639 قانون مجازات (تعزیرات) حتما تماس بگیرد یا نزد وکیل بروید