مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی انتقال ملک قولنامه ای

باسلام و احترام. براي اينكه ملك قولنامه اي به نام ديگري زده شود (منظور فروش نيست كه پولي ردوبدل شود؛ به نام يكي از اعضاي خانواده زده شود) آيا صرفا مراجعه به بنگاه املاك و تنظيم قولنامه جديد و كدپيگيري كفايت مي كند؟ اگر شرايط و الزامات ديگري هم دارد، ممنون ميشم پاسخ بفرماييد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به املاک مراجعه کنید یا خودتان قراردادی تنظیم کنید و بدید شاهد امضاء کنه و کار دیگری لازم نیست انجام دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید به هر ترتیبی مبایعه نامه تنظیم کنید چه در دفترخانه چه به صورت دستی بین خودتان با حضور دو نفر شاهد