مشاوره حقوقی رایگان - خانه مشاع با خانواده همسر

سلام
یک واحد آپارتمان سه دانگ سه دانگ به همراه خانواده همسرم قراره بخریم .. میخوایم اولش ثمن معامله رو پرداخت کنیم و تا زمان پرداخت که دو ماه طول میکشه قولنامه کنیم خونه رو .. موقع سند که سه دانگ سه دانگ میشه همسرم قرار هست سه دانگ خودش رو بزند به نام من .. آیا عیبی داره که توی قولنامه اول همسرم امضا کند و نامش بیاد به عنوان خریدار ولی موقع سند زدن اون سه دانگ همسرم به نام من بشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدین ‌شکل امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در آینده با این اقدام با مشکل حقوقی مواجه خواهید شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد دقیق تنطیم نمایید تا در آینده مشکل ایجاد نشود
و