مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مدارک خودرو در تصادف

سلام
بنده با دو خوردو تصادف کردم که مامور حادثه بنده را مقصر شناخته و بعد از کارشناسی بیمه خودرو اول ( ساندرو ) مبلغ خسارت را دریافت و مدارک من را پس داد ولی خورو دوم ( سانتافه ) مدارک من را تحویل نمیدهد و میگوید هزینه ماشینش بیش از مبلغ پرداختی بیمه هست و طلب مبلغ مازاد بر بیمه دارد از طرفی مبلغ خسارت کارشناسی از حد اکثر مبلغ بیمه ماشین من کمتر شده ولی مشمول ماده 8 خودروهای نا متعارف گردیده با در نظر گرفتن عمر ماشین زیاندیده ( سانتافه ) که بیش از 14 سال است و اینکه خسارات وارده به بدنه خودرو نبوده و بیشتر به قسمتهای جلو بندی وارد شده ایا ایشان میتواند طلب مازاد خسارت کند ؟ چه در مورد افت قیمت و چه درمورد میزان خسارت و اینکه ایشان از استرداد مدارک من سر باز میزند ایا بنده باید از طریق طرح شکایت اقدام کنم ؟

پاسخ ها :

مهدي  داودي

مهدي داودي :

دادخواست استرداد مدارک تقدیم کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر استرداد مدارک به ایشان بدهید و تاکید کنید چنانچه مدارک را عودت ندهید و بنده بابت همراه نداشتن مدارک جریمه شوم ، جنابعالی سبب و مسئول خواهید بود. و در اظهارنامه 3 روز به ایشان مهلت بدهید که مدارک را پس بدهند.
اگر پس ندادند دادخواست استرداد مدارک با احتساب کلیه خسارات دادرسی بدهید.