مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از مقصر تصادف

سلام
وقت بخیر
چند وقت پیش تصادفی داشتیم که بنده مقصر بودم
مدارک بنده شامل کارت ملی و گواهینامه رو افسر از من گرفت و داد به زیان دیده
زیاندیده خسارتش رو از بیمه گرفت اما نمیاد مدارکمو بده و 4 ماه گذشته
ازش شکایت خیانت در امانت کردم اما میخوام اینو بدونم وسوالم اینجاست :

اینکه مدارک رو میدیم و روز بیمه یا مثلا چند روزبعدش باید برگردونه با این مضمون که نباید مدارک رو نگه بداره مطابق با کدوم ماده قانونی است؟
یعنی کالا بحث رد و بدل کردن مدارک مبتنی بر قانون؟ کدوم ماده؟ میخوام بهش استناد کنم که تو دفاعیه ام بیارم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تحویل مدارک فقط ضمانت اجرایی است که طرفین حاضر شود و در هیچ کجای قانون چنین عملی پیش بینی نشده است دست شما شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید در صورتی که موضوع جنبه کیفری نداشته باشد از طریق حقوقی دادخواست استرداد اسناد و مدارک علیه ایشان مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیرماده قانونی در این خصوص تصویب نشده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نگفتید چرا نمی‌دهد محتملا همه خسارت را پرداخت نکردید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیانت در امانت قانون مجازات اسلامی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مدارک شما مسترد شود و ایشان در دادگاه محکوم خواهد شد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما در تخصص وکلاست شما در این قضيه‌ وارد نشوید چرا که اطلاعات ناقصی دریافت می‌کنید و نمی‌تونید به حقوق کامل خود برسید شما باید یک رسید می‌گرفتید که مدارک را به ایشان تحویل دادید الان چطور میخواید ثابت کنید که مدارک شما دست طرف مقابل است که شکایت خیانت در امانت مطرح کردید ؟؟؟ اینجا امانتی در کار است ولی باید اثبات شود این امانت دادن