مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دیوان عدالت اداری

خانه قدیمی مادرم در طرح هادی قرار گرفته بود و هر لحظه امکان تخریب داشت و چون زمین دیگری در روستا نداشتیم و طبیعتا چون منزل قبلی خطرناک و امکان ریزش داشت, به ناچار با وجود مخالفت دهیار روستا, اقدام ساخت یه بنای60 متری در همان مکان قبلی کردیم (البته بدون اینکه اقدام به تخریب دیوار دور حیاط کنیم) که منجر به شکایت دهیار و رفتن پرونده به کمیسیون شد. بعد ما به دیوان عدالت اداری شکایت برده و دیوان هر دوبار (بعد از تجدید نظر دوباره) حکم به تخریب منزل مسکونی ما کرده
خواستم بپرسم راهی و جایی هست که بعد از خدا به اونجا پناه ببریم. تا مادر بی سرپناه نمونه. سپاسگزار

پاسخ ها :

اعتراض به حکم دیوان عدالت اداری