مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت خسارت نشتی آب حمام به طبقه پایین

با سلام و احترام
مستاجر جدید من تعدادشان 5 نفر بزرگسال میباشند که احتمالا بدلیل مصرف زیاد آب و تجمع آب در کف حمام ، باعث نشتی به حمام طبقه پایین و خسارت به آن شده است که این مشکل برای مستاجر قبلی که 2سال ساکن بود نبوده است. در صورتیکه لوله های آب و فاضلاب مشکلی نداشته باشند و صرفا تجمع آب در کف حمام ، باعث نشتی به حمام طبقه پایین شده باشد، مسئولیت جبران خسارت طبقه پایین با موجر میباشد یا مستاجر؟
با سپاس از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ، در فرض سوال شما به جهت تعدی و تفریط مستاجر ،جبران خسارت با ایشان میباشد ( در فرض اثبات تعدی و تفریط)

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت بر عهده موجر است .
اگر کف حمام شیب مناسبی داشته باشد هر چند نفر نیز استفاده کرده باشد مشکلی پیش نمیاد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

موجر مگر تعدی و تفریط مستاجر مسجل و اثبات گردد