مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بانک ... در دیوان عدالت اداری

درود و خسته نباشید
از بستگان بنده یک نفر در آزمون استخدامی بانک ... قبول شده و پس از گذراندن تمامی مراحل متاسفانه به دلیلی غیر منطقی ‌ و قانونی ایشان را از استخدام منع کرده اند
سوال بنده این هست آیا امکان طرح شکایت از بانک ... که گفته می شود بانک خصوص هست در دیوان عدالت اداری وجود دارد!؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

زمانی که آزمون استخدامی برگزار می‌شود یعنی برای ارگانهای دولتی هست این بانک هم به تب زیر نظر دولت قرار دارد یا به یک نوع تغذیه می کند میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر استخدام دولتی بوده می تواند از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری نماید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر استخدام دولتی بوده می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید در غیر این صورت میتوانید به شعبه سرپرستی بانک مربوطه مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بانک خصوصی باشد خیر باید در مراجع محاکم حقوقی اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بانگ خصوصی است باید در دادگاههای دادگستری پیگیری کنید