مشاوره حقوقی رایگان - ارث پدر مادر

باسلام
پدرو مادر من یک خونه دارن ک پدرم نصف خونه رو ب اسم مادرم قباله کردن بعد چند سال پدرم فوت میکنن و مادرم تنها میشه بعد مادرم میخواد با من بمونه و سهم خودشو از اون خونه ب من بده و سهم پدره بمونه آیا پسراش میتونن بزارن سهم مادرو ب من بدن یا ن چون مادرم سالم هستن یا از بچه هاشم باید امضا کن ک سهمو بدن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می تواند در زمانی که در قید حیات است راجع به اموال خود هرگونه تصمیمی که می خواهد اتخاذ کند مادری شما این اختیار را دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مادر شما می تواند بدون امضاء‌ و دخالت سایر فرزندان و حتی بدون اطلاع آنها سهم خود را به شما انتقال دهد .
بهتر است صلحنامه تنظیم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادر شما می تواند اموال خود را تا زمانی که در قید حیات است به هر ترتیبی که بخواهد تقسیم کند اگر در چارچوب وصیت باشد تا یک سوم نافذ است اما اگر در چارچوب عقود دیگر باشد از جمله صلح هیچ معنی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید کسی نمبتواند مدعی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما میتوانید تمامی اموال خود را به شما انتقال دهد و کسی حق اعتراض ندارد