مشاوره حقوقی رایگان - رضایت از مادر برای سهم الارث

سلام پدرم قبل از فوتش سه دانگ از خانه اش را به نام مادرم کرده ، مادربزرگم یعنی مادر مادرم در قید حیات است ، مادرم نمیخواهد اگر زودتر از مادرش فوت شد او از مادرم ارث ببرد چون خانه مال پدرم بوده و حق بچه هاش است مادر بزرگم هم با این قضیه مشکلی ندارد ولی ممکن است بعدا فرزندانش اجازه ی رضایت به او ندهند و نظرش را عوض کنند ، الان چه اقدامی باید انجام دهیم تا در آینده مشکلی پیش نیاید؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانند صلح عمری رسمی در دفتر اسناد رسمی بنام همسر و فرزندان تنظیم کنند