مشاوره حقوقی رایگان - چگونه مادر سهم الارث خود را به دخترش بده که بعد از مرگ کسی ادعای نداشته باشد

پدرخانم من فوت کرده است و مادر خانم میخواهد سهم الارث خود از شوهرش را به دخترش انتقال دهد ولی دفتر خانه میگوید که نمی شود راهنمایی کنید که چگونه تمام اموال و حتی حسابهای بانکی خود را به دخترش انتقال دهد با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با اقرار نامه در دفتر خانه ، آن دفتر خانه بلد نبوده برید یه دفترخانه دیگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حسابهای بانکی را نمی تواند در دفتر خانه انتقال دهد.
دختر می تواند نوشته از مادرش بگیرد که مادرش سهم الارث خود را به هبه یا صلح کرده است و وکالت‌ نامه ای در دفترخانه از مادرش بگیرد جهت انجام کارهای انحصار وراثت و تقسیم سهم الارث و حق برداشت از بانک و... را داشته باشد.
بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت می تواند نسبت به برداشت وجه از بانک اقدام کند
و سایر اموال و سهم الارث مادرش ملک و... را می تواند بعد از پرداخت مالیات بر ارث که مبلغ مالیات مبلغی ناچیزی است می تواند سهم الارث را به نام خود انتقال دهد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ابتدا می بایست گواهی انحصاروراثت متوفی را اخذ نمایید . حساب ها خود که می تواند ببندد و حساب بنام شما افتتاح گردد. در خصوص اموال دیگر منع قانونی وجود ندارد با عقود قانونی می تواند منتقل نماید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فقط اموال فعلی خود را میتواند صلح عمری کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید برای ایشان صلح نامه دقیق تنظیم کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا انحصار وراثت انجام شود سپس مالیات بر ارث پرداخت شود و سپس اقدامات لازم انجام گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید صلح عمری کنید البته حساب های بانکی را باید وکالتی کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد و بعد دادخواست تقسیم
ترکه را مطرح نمایید تا سهم الارث هر کدام از ورثه مشخص گردد
و سپس اگر اموال ، سند مالکیت رسمی داشته باشد مادر میتوانید در دفترخانه قرارداد صلح رسمی تنظیم نماید و اگر اموال دارای سند عادی باشد باید قرارداد صلح عادی تنظیم گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پس از اخذ گواهی انحصار وراثت امکان پذیر است
متنی تخصصی تنظیم گردد و