مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از ضعف نفس محجور و گرفتن اقرارنامه

با سلام
پدر بنده 40 سال پیش ملکی را از فردی با سند رسمی خریداری کرده الان فردی که نوه برادرش هست مدتی است پیغام تهدید می فرستد که باید اقرارنامه ای عادی را که علیه پدرم تنظیم کرده است، پدرم امضا کند و مدعی است پدربزرگش هم از این ملک شریک بوده و پدرم باید در زمان خرید ملک بخشی را به نام برادرش می کرد اما چون این مطلب از اساس کذب است پدرم اقرارنامه ای را که وی علیه پدرم تنظیم کرده بود امضا نکرد امروز بعد از گذشت چند سال از فردی که از آشنایان این فرد می باشد شنیده ایم که مدعی شده که توانسته به لطایف الحیل امضای پدرم را در ورقه ای که به‌ عنوان‌ اقرارنامه عادی توسط وی علیه پدرم تنظیم کرده را بگیرد و چون پدرم 83 سال سن داشته و سالخورده است متوجه نبوده که این کاغذ همان اقرارنامه عادی است و قصد دارد به محض وفات پدرم آن را آشکار کرده و در دادگاه به جریان بیاندازد، حال اگر این ادعا درست باشد ما باید چه کار کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما می تواند از کسی که چنین ادعای دارد شکایت کند که در صورت شکایت اگر طرف کلا امضاء را انکار کند بعدا نمی تواند به آن استناد کند

پرسشگر :

ممنون متاسفانه پدرم 6 ماه است که به دلیل سکته مغزی محجور است و در بیمارستان بستری

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اصل بر صحت است و بار اثبات این ادعای سواستفاده از ضعف نفس بر عهده ی شماست

پرسشگر :

اگر مشخص شود که متن اقرارنامه پنج سال قبل نوشته شده و امضای پدرم بعد از این مدت و با یک اقدام ایذایی گرفته شده،امکان ابطال و تقدیم شکایت کیفری علیه این فرد وجود دارد؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدرتان محجور هست حکم حجر اورا از دادگاه بگیرید اگر مشخص شود در زمان امضا محجور بود مشکل حل می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ حکم حجر اقدام نمایید
بار اثبات سو استفاده از نفس باشماست