مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار اقرارنامه

سلام
وقت بخیر
پدرم به رحمت خدا رفته
کلیه اموال هم به صورت قولنامه و به اسم مادرم هست
ما 5 تا برادریم و دو تا خواهر داریم و منتها مادرم قبلا سهم خواهرا و دو تا برادرم رو داده و میگه یه اقرارنامه محضری بنویسیم که اموال تا زمان حیاتم در اختیار منه (مادر)
و بعد از فوت من به شما سه برادر برسه.
حالا سوال اینه که این اقرارنامه قابل تنظیمه؟
و اینکه بعد فوت مادر سندیت داره؟
چون یه بنده خدایی میگفت بعد فوت این اقرارنامه باطل هست چون وراث صاحب حق میشن.
آیا راه حل دیگری هست؟ (مادرم اصرار داره اموال تا زمان حیاتشان به اسم خودش باشه)
در ضمن مادرم از برادرا و خواهرانی که ارث گرفتن مدرک نگرفته.
بسیار ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است انحصار وراثت و تقسیم ترکه صورت بگیرد یا مبایعه نامه یا صلح نامه یا هبه نامه تنظیم بشود و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اقرار نامه دلیل بر مالکیت فقط شما بجز برادرتان از ارث نخواهد بود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید صلح عمری تنظیم گردد
میتوانید از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق صلح عمری به نتیجه مورد نطر خواهید رسید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما می توانید از طریق صلح عمری به نتیجه مورد نظر برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با سلام نیاز به بررسی اسناد و مدارک دارد.