مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خریدار ملک از فروشنده جهت دادن اقرارنامه

باسلام ، منزل ورثه ای فروخته شده و در دفترخانه تمام ورثه سهم خود را بنام خریدار کرده اند و انتقال سند صورت گرفته است . خریدار قرار بوده 600 میلیون از مبلغ را بعداً پرداخت کند ولی الان میگوید که باید همه ورثه یک اقرارنامه دسته جمعی به من بدهند که اگر فردا روزی طلبکاری برای ملک پیدا شد ورثه پاسخگو هستند . آیا نیاز به این کار هست ؟ با توجه به اینکه استعلامات قبلا انجام شده است . آیا دادن اقرارنامه مفسده ای ندارد؟ لازم به ذکر است طلبکاران یکی از ورثه باخریدار تماس گرفته اند و او را تهدید کرده اند که مزاحم او می شوند .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست خریدار قانونی است و میتوانید در قرارداد یا برگه جدا متعهد شوید که اگر مشکلی یا مدعی بود برعهده شما باشد. البته معمولا در قراردادهایی که در املاک نوشته میشه این شرط درج میشه.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر به هر صورت خریدار برای حفظ حقوق خویش می تواند مطالبه ای در این خصوص داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریدار برای حفظ حقوق خویش می تواند مطالبه ای در این خصوص داشته باشد