مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل برای اینکه برادرم نمیزاره برم سر کار

من با در آمد خودم ازپس خودم برمیام
ولی این برادر از خدا بی خبرم مانع کار کردن من میشه و امروز کلا وسایل کارمو پنهون کرده و میگ اگ بری میکشمت شده میرم بخابم زندان ولی نمیزارم بری
دیروز کلی کتکم زد تا دید میخام علیهش شکایت کنم

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و در صورت نیاز می‌توانید شکایت ضرب و جرح و تهدید مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با اورژانس اجتماعی به شماره 123 در این خصوص تماس بگیرید و در صورت نیاز اقدام به شکایت نمایید