مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت با تامین دلیل و بیمه بدنه خودرو

با سلام و خسته نباشید، ببخشید یکی با ماشین من تصادف کرده و خودش هم فوت کرده، منم برای گرفتن خسارت تامین دلیل کردم ک کارشناس شورای حل اختلاف 86 میلیون هزینه خسارت زدن، و بیمه بدنه هم دارم و بیمه هم 40 میلیون خسارت میده،سوالم اینجاست آیا من می‌توانم با قرار دادن برگه تامین دلیل تو پرونده دادگاه با کسر از دیه مرحوم خسارت رو بگیرم و اینکه هم از بیمه بدنه؟ آیا از هر دوتاش میتونم خسارت بگیرم؟ممنون میشم به سوالم جواب بدین،

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قیمت ماشین شما از حد متعارف یعنی بالای 320 ملیون باشد دریافت خسارت از بیمه محدودیت دارد اما اگر رای دادگاه بر اساس قرار تامین. دلیل باشد شما میتوانید طی مراحلی خسارت خود را دریافت کنی