مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل و پرداخت مابه التفاوت خسارت

با سلام
بنده با یک سمند تصادف کردم افسر کروکی داده و طرف را مقصر اعلام کرده و مقصر پایین کروکی را امضا کرده
تعهد مالی بیمه 20 میلیون بود که تمام 20 میلیون را بیمه داد ولی خسارت خودرو ما زیاد هست
اگر درخواست تامین دلیل کنیم
طرف حق اعتراض دوباره به کروکی و افسر را دارند یا ملزم به پرداخت مابقی خسارت در صورت تایید کارشناس می باشند ‍؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تامین دلیل را جهت مطالبه خسارت و افت قیمت خودرو در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا توسط کارشناس رسمی دادگستری ، میزان خسارت برآورد شود . طرف مقابل شما نیز می تواند به نظریه کارشناسی اعتراض کند و این حق برای وی مطابق قانون محفوظ است .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می توانید به کروکی افسر اعتراض بزنید تا مجدداً بررسی شود و بابت افت قیمت و خسارت های وارده تامین دلیل کنید تا بعد از اثبات نظریه کارشناشی پرداخت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایبد تا میزان خسارت و مبلغ افت قیمت خودرو مشخص گردد

و بعد دادخواست مطالبه
خسارت را مطرح نمایید و مقصر میتواند به نظریه کارشناس تامین دلیل اعتراض نماید و درخواست هیات کارشناسی را نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست تامین دلیل بدهید و طبق نظر کارشناس خسارت خود را از راننده مقصر بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید بله در صورتی که تامین دلیل مایید ایشان نیز می‌تواند درخواست کارشناسی 3 نفره یا 5 نفره داشته باشد اما چیزی که در اینجا مشخص است ایشان در انتها می‌بایست این مبلغ را بپردازد و برای افت قیمت نیز می‌توانید دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
افت قیمت بستگی به مدل وشرایط خودرو دارد....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط،حق اعتراض به نظریه کارشناس تامین دلیل دارد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
موقعی که 20 میلیون خسارت از طریق بیمه دریافت کردی یعنی کروکی قطعی است و برای مابه التفاوت باید دادخواست حقوقی بدید و ممکن با اعتراض طرف به کارشناسی تامین دلیل دادگاه ارجاع بده به کارشناسی مجدد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

طرف چندین بار حق اعتراض به نظر کارشناس و هیات های کارشناسی را دارد ولی در انتها چنانچه خسارت بیشتر از مبلغ بیمه بود باشد محکوم خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید تامین دلیل کنید و هم خسارات و هم افت قیمت را درخواست کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

بله میتوانند به تامین دلیل اعتراض کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند طرف به نظر کارشناس اعتراض و درخواست کارشناسی مجدد نمایید اما در هر حال مسئول پرداخت خسارت مطابق نظر کارشناس است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل و سپس دادخواست افت قیمت خودرو را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در بسیاری از موارد ، بیمه‌های بیمه شخص ثالث، جبران خسارت و مسئولیت دیگران در صورت وقوع تصادف را پوشش می‌دهند. اما در مواردی ، مبلغ بیمه به تنهایی کافی نیست و خسارت‌های بیشتری به خودرو وارد می‌شود. در این صورت، باید مابه‌التفاوت خسارت را پرداخت کرد.

در صورتی که بیمه‌گر مبلغ کل خسارت را پرداخت کرده باشد، اما خسارت واقعی بیشتر از این مبلغ باشد، بیمه‌گر می‌تواند از مقصر تصادف و یا بیمه شخص ثالث دیگر، تامین دلیل و پرداخت مابه‌التفاوت خسارت را بخواهد. اما برای اینکه بتوانید از مقصر و یا بیمه شخص ثالث دیگر، تامین دلیل و پرداخت مابه‌التفاوت خسارت را بخواهید، باید ابتدا به کمک متخصصان حقوقی و تخصصی، شواهد و مدارکی را جمع آوری کنید که نشان دهنده این موضوع باشد که خسارت واقعی بیشتر از مبلغ پرداختی به شما بوده است.

در اینجا باید به توافقات و شرایط مربوط به بیمه‌نامه خودرو خود توجه کنید، زیرا توافقات بیمه‌نامه ممکن است برای مواقع مختلف متفاوت باشد. لذا بهترین راهکار برای حل مشکل خود، مشاوره با یک وکیل متخصص و یا مشاور حقوقی است که می‌تواند شما را در این مورد راهنمایی کند.