مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. چرا پرونده کلاهبرداری رسیدگی نمیشه پیگیری نمیکنن اگه پروند قتل یا دزدی یه درگیری باشه سریع سه پیگیری میکنن طرفو دستگیری میکنن کلاهبرداری اصلا

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کلاهبرداری از جمله جرایمی است که مصادیق آن متفاوت است و باید احراز گردد که موضوع کلاهبرداری محقق شده است یا خیر با اتخاذ تصمیم دقیقتری صورت پذیرد و همین دلیل زمان‌بر خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تمامی پرونده ها زمانبر است و باید صبور باشید که پرونده کلاهبرداری با توجه به اینکه باید تحقیقات بیشتری انجام شود معمولا زمانبر است.
به هر حال شما می توانید از طریق شعبه پیگیری کنید و در طرح سوال در این سایت هیچ فایده ای برای شما ندارد.