مشاوره حقوقی رایگان - از بنده کلاهبرداری شده بصورت برنده در زیارت عتبات و ... از طریق عابر بانک

از بنده کلاهبرداری شده بصورت برنده در زیارت عتبات و ... از طریق عابر بانک پرونده بنده به خاطر غیر بومی بودن در 2 شهرستان رد و بدل شد تا اینکه بدون رسیدگی در دادگستری های هر دو شهرستان به دیوان فرستادن چگونه مطلع بشوم که آیا رسیدگی میشود یا نه چقد زمان میبرد؟ آیا به حقم میرسم ؟ سپاس از لطفتون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام شما در سامانه ثنا ثبت نام شده اید و تمامی مراحل در بخش روند رسیدگی مشخص است پرونده در جهت تعیین صلاحیت می باشد