مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

سلام در ساختمان 5واحدی ساکنان که فقط 3واحد پارکینگ در سندشان قید شده آن هم فقط قید شده پارکینگ شماره فلان‌ و اندازه و محل مشخص نشده
حالا یکی از اون دو واحدی که پارکینگ نداره مدعی که رضایت نامه محضری از مالکین سابق مجتمع داره که توش قید شده پارکینگ مشاع است و همه 5واحد حق استفاده ‌و پارک خودرو را در آن دارند آیا با توجه به اینکه تمام مالکین سابق فروخته اند این رضایت نامه ارزش قانونی داره و یا اینکه آن دو واحد مجاز به استفاده از پارکینگ هستن ؟؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

قسمت های مستقل و یا مشاع در صورتجلسه تفکیکی مشخص شده است . غیر از اون اعتباری ندارد