مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

با سلام
همسر بنده میخواهد تمام اموال را به نام بنده کند اما نه با سند. می خواهد به بنده وکالت بدهد. فقط بنده چکنم که حتی بعد از فوت ایشان این وکالت برای بنده باشد؟ و اینکه بعد از این کار ایا قبل از فوتشان می تواند ان را به نام دیگری بکند یا خیر؟ می خواهم راهی جلو پای بنده بگذارید که چون سند نمیزنند فقط می خواهند محضری کنند چه باشد آن راه؟ با تشکر

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام چه وکالتی؟ وکالت با فوت باطل می‌شود. می‌توانند صلح یا هبه کنن. بله می‌توانند به نام شخص دیگری کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود.
و می تواند به کس دیگری انتقال دهد که در این صورت قرارداد وکالت منتفی است.
بهتر است به دفترخانه مراجعه کنید و صلح عمری تنظیم کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما این را باید مد نظر داشته باشید که وکالت از هر نوعی چه بلاعزل چه غیر بلاعزل با فوت و حجر هر یک از طرفین منفسخ و از بین می‌رود و دیگر اعتباری ندارد