مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت

با سلام،
بنده یک گوشی تلفن همراه هدیه گرفتم و کد همتای آن هم به اسم خودم زده و کد همتا روی شماره موبایل خودم می باشد،
ام الان متاسفانه می‌خواهد گوشی رو از من بگیرد و هم از لحاظ اطلاعات کاری که روی آن دارم و هم از لحاظ وجه اجتماعی برای من مناسب نیست که گوشی رو پس بدم،
آیا با توجه به موارد ذکر شده ایشون میتونه بصورت قانونی و با شکایت گوشی رو از من بگیره یا خیر؟
ممنون

پاسخ ها :

مهتاب شاکری

سرکار خانم مهتاب شاکری :

با سلام. علی الاصول هدیه قابل پس گرفتن است مگر تحت شرایطی. در سوال مشخص نیست چه کسی با چه نسبتی قصد استرداد دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هدیه اگر موجود باشد قابل استرداد است