مشاوره حقوقی رایگان - روش قانونی واگذاری یک فضای مشاع به یکی از ساکنین چگونه است؟

آیا مالک می تواند فضایی از همکف را که جزو مشاعات ساختمان است ولی محل رفت و آمد ساکنین نیست و ابعاد استاندار پارکینگ را هم ندارد (قرار بوده پارکینگ باشد شهرداری تایید نکرده)، به یکی از ساکنین جهت استفاده، یا پارک خودرو به صورت دائمی واگذار کند؟
در واقع می تواند آن فضا را به یکی از ساکنین بدون پارکینگ به صورت قطعی و بلاعزل بفروشد؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

مال مشاع متعلق به همه بوده و مالک نمی تواند آنرا به کسی بفروشد.