مشاوره حقوقی رایگان - طلاق غیابی

با سلام و احترام خدمت شما عزیران بنده شخصی هستم که خانمم و به همراه تنها دخترم به صورت غیرقانونی کشور ترک کرده و تغییر دین داده است و قبل از ترک کشور مهریه و کلیه اموال من از پول پیش خانه و موبایل و غیره ضبط کرده و رفته و در حا حاضر مهریه از حقوقم به صورت درخواست اعسار که داده بودم به صورت قسط کم می شود می خواستم چه مقدار هزینه دارد که ایشان طلاق بدهم مراحل کار به چه صورت است؟

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

جهت بررسی دقیق تر موضوع و بیان موارد خواسته شده به یکی از وکلای محل اقامتتون مراجه بفرمایید