مشاوره حقوقی رایگان - سوال در رابطه با ساختمان

من مستاجر هستم ط 3 یک آپارتمان 4 طبقه
طبقه اول چند وقت پیش مسافرت بود و وقتی برگشت فاضلاب دستشویی زده بود بالا و کل خونه ش را گرفت و از مسافرت برگشت و مجبور شد پارکت خونه را هم عوض کنه
حالا با با تقسیم هزینه ی فاضلاب مشکلی نداریم ولی ایشون میگن پارکت خونه را هم عوض کردند و اون هم باید تقسیم بر 4 بشه
خواستم ببینم به لحاظ قانونی ما باید این هزینه را پرداخت کنیم؟
ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نسبت به خساراتی که نسبت به ملک اختصاصی ایشان وارد آمده شما مسئولیتی ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما فقط باید هزینه فاضلاب مشاعی را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما تکلیفی در پرداخت هزینه های پارکت ندارید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر از ناحیه مشاعات به ایشان خسارت وارد شده به نظر بر عهده همه است