مشاوره حقوقی رایگان - فاضلاب اپارتمان

با سلام
مجتمع مسکونی سه طبقه 9 واحدی که واحد های به صورت 3 تایی روی هم فاضلاب متصل به هم دارند .
لوله فاضلاب طبقه اول بر اثر جرم گیر میکنه نشتی فاضلاب توی واحد طبقه اول خسارت ایجاد کرده خسارت حاصله به عهده کیست
نشتی به سقف پارکینگ راه رو هم خسارت ایجاد کرده این خسارت به عهده کیست ممنون میشم نظر کارشناسی شما رو بدونم با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خسارات بر عهده مقصر یا مسببین هست کارشناس تعیین خواهد کرد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .همانطور که خودتان اشاره کردید نظر کارشناسی لازم است و این موضوعات در تخصص کارشناس رسمی دادگستری ست نه وکیل .اما راهی که حقوقی ست این است که از طریق شورای حل اختلاف تقاضای تامین دلیل با جلب نظرکارشناس طبق مواد 149 و150 قانون ایین دادرسی مدنی ، بنمایید و بررسی شود مقصر کیست و خسارات وارده براورد شود .بعد بر علیه وی دادخواست مطالبه خسارت دهید .تنظیم لایحه و دادخواست پذیرفته میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و مسی که مقصر باشد باید خسارت را پرداخت کند.
اگر لوله مشترک باشد هزینه برعهده تمام مالکین است و در صورتی که لوله اختصاصی باشد خسارت برعهده مالک لوله است.