مشاوره حقوقی رایگان - استفاده ی بچه ها از حیاط آپارتمان

آیا استفاده ی بچه ها از حیاط آپارتمان برای بازی و ایجاد سرو صدا امکان پیگیری قانونی دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعضی موارد قانونی بعضی موارد غیرقانونی و بعضی از موارد و اتفاقات معرفی حیات یکجای مشاهده بهتر از بابت بازی کردن استفاده می‌کنند حالا چه استفاده کردم باشه سرطان بازی کردن باشه اگر بازی کردن نباشه ورود و خروج ماشین باشه تا کارهای قانونی هم باشه اگر برخلاف مقررات باشه برای ایجاد مزاحمت و بهتر خلاف مقررات و مقابله شکایت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

استفاده از مشاعات بایدموجب ایجاد مزاحمت را محقق ننماید در غیر اینصورت قابل شکایت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که مزاحمتی برای ساکنین داشته باشد می توان با عنوان مزاحمت شکایت کرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مزاحمت ایجاد میکند قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
ابتدا به والدین اعلام دارید