مشاوره حقوقی رایگان - صاحب سند کارت داده ولی سند نمیده

من یه پراید خریدم وقولنامه دستی نوشتیم و قرار بود بعد از تعطیلات صاحب ماشین بیاد وکالت بده ولی حالا جواب نمیده فقط کارت ماشین داده بهم نه بیمه داره ونه هیچی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شخصاً یا توسط وکیل رسمی دادگستری با داشتن مدارکی که در دست داریم مقاله ای که پرداختیم و قراردادی که دارید دادخواست الزام به تنظیم سند به دیدنی برای خودتون سند به نام خودتون دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد لکن ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پلاک فک نگردیده دادخواست الزام به حضور در مراکز تعویض پلاک جهت فک پلاک و تنظیم سند خودرو را درخواست نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تعویض و تنظیم سند به استناد مدارک مطرح نمایید