مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک

سلام من یک چک یک میلیون و نهصد به بنگاه ماشین دادم به خاطر سند ماشین بعد هفت سال سند رو به من نداده هیچ چک هم نبرده وصول کند الان بعد هفت سال سند خودرو نیست بعد میگه چک رو برگشت میزنم آیا میتونه برگشت بزند چون خودش وصول نکرده به بانک نبرده است و الان یادش افتاده سند خودرو هم نداده است.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وجه چک را مطالبه کند خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برگشت زده نشده فورا آن مبلغ را واریز نمایید و الا دچار مشکل خواهید شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شما باید اثبات نمایید چک بابت سند خودرو بوده که تحویل داده نشده است در غیر این صورت می تواند وجه چک را مطالبه کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.