مشاوره حقوقی رایگان - ابطال بخاطر خیار عیب

خودرویی خریدم که در شماره گذاری مشخص شد شماره موتور دستکوب ورفتم اگاهی گفتن موتور باید تعویض شود حالا میخوام معامله رو فسخ و ضرر و زیان بگیرم چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم که شما ابتدا میتونید یک اظهارنامه برای شخص فروشنده ارسال کنید و از ایشان بخواهید که با توافق تشریف بیارند و قرارداد را فسخ و اقاله نمایید در غیر این صورت می توانید شخصاً یا توسط وکیل رسمی دادگستری شکایت کرده و تمام ضرر و زیان های خود را مطالبه کنید و معامله را فسخ کرده سوالی بود در خدمت شما هستم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
ابتدا لازم است که از طریق شورای حل اختلاف درخواست تأمین دلیل نمایید تا کارشناس رسمی دادگستری اقدام به ارائه نظریه کارشناسی نماید. سپس مراتب را طی اظهارنامه به صورت رسمی و قانونی به فروشنده ابلاغ کنید و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری
اقدام به فسخ ننمایید چرا که متضرر خواهید شد. البته توضیحات تکمیلی احتیاج به مشاوره و ارائه جزئیات بیشتر است. موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید قرارداد مورد بررسی قرار گیرد اگر تاریخ زیادی از قرارداد نگذشته باشد امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید سپس دادخواست تنفیذ فسخ قرارداد بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست تنفیذ و مطالبه ثمن و... مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرط فسخ در قرارداد ذکر شده باشد دادخواست فسخ را طرح نمایید و مطالبه خسارت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با اظهارنامه رسمی مراتب اعلام فسخ معامله را به فروشنده اعلام و بعد از آن با صورت اسناد و مدارک مربوطه از طریق مراجع قضایی خواسته تایید اعلام فسخ را بخواهید