مشاوره حقوقی رایگان - تعویض غیر قانونی موتور ماشین و فروش آن بدون اطلاع دادن به خریدار

سلام ، من چهار ماه پیش یک ماشین سیتروئن خریدم به قیمت 145میلیون بعد از تعویض پلاک مشکوک شوم که موتور ماشین تعویضی است به آگاهی مراجعه کردم و موتور ماشین تعویض فروشنده هم قبول کرد ولی گفت کاره من نبوده صاحب قبلی ماشین این کارو کرده و به من ربطی نداره و ماشین رو پس نگرفت و گفت من ندارم پولو پس بدم منم شکایت کردم که مابه التفاوت قیمت خودرو رو بهم بده اما در جلسه اول دادگاه دادخواستم رو عوض کردم و گفتم که میخوام معامله فسخ شود الان که جواب دادگاه اماده حکم به ضرر من داده که چون دادخواستت رو عوض کردی از نظر دادگاه خیار عیب از شما ساقط شده و ما محکوم شدیم ایا من درخواست تجدید نظر بدم حکم قاضی شکسته میشود ؟ چگونه ممکن است ک من محکوم شدم در دادگاه وقتی فروشنده کلاهبرداری کرده و مال معیوب به من فروخته حداقل تفاوت قیمت ده میلیون هست بین ماشین سالم با موتور تعویض ، من الان باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

تجدیدنظرخواهی کنید اما مبنای اعتراضتون بجای خیار عیب ، خیار تدلیس باشه