مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

با سلام و احترام
بنده یک ماه قبل، خودروی 206 مدل 1390 را فروختم با عنوان چند لکه رنگ و تعویض کاپوت و رنگ گلگیرهای عقب.
خریدار، خودرو را برد و به دو کارشناس مورد اعتماد خود نشان داد، یکنفر صافکار و یکنفر مکانیک و در نهایت خودرو را قولنامه دستی نوشتیم: ایشان با خط خودشان نوشت: خودرو چند لکه رنگ دارد ولی شاسی و سقف و ستون، پلمپ میباشد. و موقع تحویل هم پشت نویسی کردند که خودرو با تمام ملحقات به خریدار تحویل شد، امضا و اثر انگشت ... و در نهایت انجام پروسه تعویض پلاک و محضر.

بعد از یکماه و نیم و طی کردن چندین هزار کیلومتر با خودرو، ایشان مدعی شدند که سقف خودرو تعویض شده و ستونها رنگ دارد و فروشنده اطلاع داشته و اعلام نکرده، خواستار فسخ قرارداد شدند و قصد شکایت دارند.
و قصد شکایت با عنوان تدلیس از بنده دارند.
اولا با توجه به متن قولنامه، چنین ادعایی میتوانند داشته باشند؟
ثانیا، بنده هیچ اطلاعی از صحت و سقم ادعای ایشان ندارم و در این مدت دوسال که خودرو دست من بوده، هیچ سابقه تصادف و استفاده از بیمه نداشتم و فروشنده قبلی هم، با عنوان چند لکه رنگ و به قیمت روز، خودرو را به من فروخته بودند و هیچ اطلاعی از تعویض پوسته سقف نداشتم.
ایا ایشان میتوانند ادعایشان مبنی بر اطلاع بنده را ثابت کنند و یا ادعای خسارت کنند؟!

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با توجه به توضیحات شما و صورتجلسه تنظیم شده ، خیر ایشان نمیتواند ادعایی داشته باشد