مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جعل تعویض سیمکارت بدون حضور همسر

سلام ....اینجانب با اعتماد به دوستم و سوء استفاده از اعتمادم سیمکارهای همسرش را برایش تعویض کردم. الان همسرش شاکی شده بجای همسرش خواهرش امضا اثرانگشت رو انجام داده در فرم تعویض سیمکارت .... میخواستم بدانم آیا جرم سنگینی برای ما شامل میشود ؟ آیا ماژول و مجوز یا پروانه کسب دفتر باطل میشود ؟ آیا ما میتوانیم اعتراضی انجام بدیم یا وکیلی بگیریم ... مرسی از جواب و راهنماییتان زنده باشین ... شرمنده در آخر توضیحاتی بیان کنم که با ارایه اصل مدارک همسرش تعویض سیمکارت صورت گرفته فقط صرفا اعتماد داشتیم به شخص مورد نظر هیچگونه قصدی نداشتیم و در جریان نبودیم که با همسرش اختلاف دارد

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

به لحاظ تخصصی بودن امر وکالت و دفاع در دادگاه با وکیل تماس بگیرید 09126398085