مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جعل

سلام و خسته نباشید.
ببخشید پرونده ای داشتین رفته بازپرسی حکم براعت داده مشمول مرور زمان بوده
الان اعتراض زدن رفته پیشه قاضی میخواستم بپرسم قاضی میتونه به مرور زمان توجه نکنه و رسیدگی کنه بازپرس براعت زده ولی قاضی زده نقص تحقیقات وقت تعیین کرده اخه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید موضوع بررسی شود که ایا مشمول مرور زمان قرار میگیرد یا خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مشمول مرور زمان بوده باید مختومه شود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد مدارک و مستندات باید بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مشمول مرور زمان شده باشد تایید خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر مشمول مرور زمان شده باشد تایید می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر واقعا مشمول مرور زمان باشد نمی تواند خلاف قانون به رسیدگی ادامه دهد. در هر حال بدون مطالعه پرونده شما نمی توان اظهار نظر دقیقی انجام داد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر شامل قوانین جدید مرور زمان شده احتمالش کنه قاضی اونو رد کنه ولی نهایتا نظر قاضی شرط است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

مدارک و مستندات باید بررسی شود

اگر مشمول مرور زمان شده باشد تأیید خواهد شد.