مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی

سلام حدودا ده ماه پیش آتش سوزی در روستا رخداده خانه هاهمه چوبی علتش رفتوبرگشت برق ولوله های گازترکید ولی ازخانه ما شروع شد6خانه برصفررسیده ازخانه دوم به بعدلوله گازترکیده اون خانه چهارمی برای ماشکایت کرده حالاحرفش می‌رسد یانه ؟چیکار باید کرد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
آتش نشانی باید علت آتش سوزی را اعلام نماید و بر اساس آن اقدام به شناسایی عامل آن می کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید علت و منشاء‌آتش صورت و سهل انگاری و قصور شما در این امر اثبات شود