مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث مادربزرگ

با سلام .. دوسال پیش پدرخانم من فوت کرد مادرخانمم 7 سال پیش فوت کرده مادربزرگ خانمم زنده است و الان منزل پدرخانمم رو فروختیم به مبلغ 100 میلیون تومان دوپسر و سه دختر و مادر پدرخانمم ارث میبرند میخواستم بدونم سهم مادر پدرخانمم چقدر میشه و سهم پسر ها و دخترها چقدر است از صد میلیون تومن ؟ ممنون از برنامه و پاسخ گویی های شما

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،سهم مادر بزرگ یک ششم وسهم دختر ها نصف سهم پسر است.( هرچند تعیین دقیق میزان سهم ارث تعداد دخترها و پسرها باید مشخص باشد)