مشاوره حقوقی رایگان - تصادف حین ماموریت

با سلام، من در سال 61 حین ماموریت با ماشین نهضت سوادآموزی تصادف کردم، منطقه جنگی نبوده، راننده فوت کرد و من 20 روز در بیمارستان بستری بودم و طحال را برداشتن، میخواستم ببینم چه چیزی شامل من میشه و چه اقدامی میتونم بکنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حین انجام وظیفه بدون تقصیر شما بوده باشد می توانید جهت بیمه از کار افتادگی اقدام کنیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد برحسب آن تصمیم گیری می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در ابتدا خدمت شما عرض کنم که مقصر توسط کارشناسان محترم راهبرد همیشه صحنه را مورد بازبینی قرار می‌دهند و مقصر را با توجه به قصور ای که داشت در سرش را تعیین کند اما اگر شما در حین ماموریت بودیم و از این نظر برای شما مشکلی به وجود آمده در صورتی که خودتون تخلف وصولی نکرده باشید میتونید درخواست از کار افتادگی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از کارشناسی با توجه به آنکه در حین کار بوده ودرصد تقصیر می توانید از طریق کمیسیون پیگیری نمایید