مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام وقت بخیر
برای پرونده اجرت المثل دادخواست تنظیم شده و مدت ده سال هست که زندگی مشترک داشتم از سال 90تا امسال چهار سال در شهر دیگری دانشگاه بودم و در رفت و آمد یه دختر پنج ساله هم دارم در شهرستان هستم و همسرم کارمند و ماهی هفت میلیون حقوق نمیگیرند تقریبا چقدر هزینه برای هرساله تعیین کننده؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان اجرت المثل با کارشناس رسمی دادگستری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان اجرت المثل را کارشناس تعیین خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دررمورد میزان این موارد در قانون مبلغ تعیین نشده و باید کارشناسی شود و طبق کارشناسی یرای شما اجره المثل در نظر گرفته میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تعیین میزان اجرت المثل با کارشناس رسمی دادگستری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما شرایط زندگی و عرف خانوادگی تان را به کارشناس اعلام کنید تا بر این اساس میزان اجرت المثل شما را تعیین کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تعيين میزان آن بر عهده کارشناس رسمی دادگستری است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین آن با کارشناس است ممکن است سالی 1 میلیون تومان در نظر گیرند