مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در تعزیرات

سلام من در تعزیرات یک شرکت رو شکایت کردم بجرم تقلب و گرانفروشی که سازمان صنعت و معدن هم اون شرکتو محکوم کرده و نامه رفته تعزیرات ولی رییس شعبه فکر کنم آشنا اوناست و الان 4 ماهه پرونده رو جواب نمیده و همینجوری بلاتکلیف موندم باید چکار کنم ممنون. تا چقدر قاضی میتونه پرونده رو بدون دلیل نگه داره

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

با مراجعه به شعبه مربوطه پیگیر پرونده خود شوید میتوانید موضوع را به بازرسی تعزیرات حکومتی اطلاع دهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

عموما پرونده ها طولانی مدت در دادگاه می ماند و شاید دلیلش کثرت پرونده است
اما شما می توانید جهت اگاهی از روند پرونده به شعبه مراجعه نمایید و حسب ضرورت از مقامات محتم مربوطه جویا شوید