مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و خسته نباشید
من مامانم از یه دوره گرد دو قلم جنس خریده ک طبق قیمت روز اجناس مبلغ سه میلیون تومن از مامانم اقای دوره گرد کلاهبرداری کردن و گول زدن مامانمو .
از اقای دوره گرد فقط یه شماره حساب و یه نام و نام خانوادگی داریم. اگر از ایشان شکایت کنیم آیا دادگاه میتونه ب ما حکم بده که بتونیم از حساب ایشان مال دزدیده شده رو پس بگیریم؟
یا اینکه نمیتونیم پیگیری کنیم؟
ممنونم

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام قابل پیگیره اما نه به اینصورت که در وهله اول از حسابشون کسر بشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید اقدام کنید قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما بتوانید ادعای خود را اثبات نمایید بله دادخواست بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوای خود را درست مطرح کنید و ادله اثباتی داشته باشید ممکن است
برای راهنمایی بیشتر می توانید تماس بگیرید.