مشاوره حقوقی رایگان - فروش لوازم آرایشی در آرایشگاه

سلام وقت بخیر.
من به یک آرایشگاه رفتم برای برداشتن ابرو بعد اتمام کار آرایشگر گفت وسایل آرایشی خوب با قیمت عالی و قیمت قبل میفروشم و دوتا جنس به من فروخت بعد که آمدم خانه در سایت چک کردم دیدم 5 برابر قیمت واقعی محصول را به من گران فروخته.
مثلا محصولی که قیمت آن 60 هزارتومن است را به من 300 هزارتومن فروخته.
آیا با شکایت در اتحادیه آرایشگران قابل پیگیری است؟
ممنون

پاسخ ها :

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

از طریق سامانه اینترنتی سازمان تعزیرات حکومتی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به تعزیرات مراجعه کنید و با عنوان گران فروشی شکایت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله می توانید به اتحادیه اطلاع دهید تا اقدامات لازم صورت گیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر. ارجمند
ابتدا به اتحادیه مربوطه رجوع کنید اگر افاقه‌ننمود
اری قابل شکایت و‌پیگیری است….

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر فاکتور دارید میشه اتحادیه پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هم میتوانید به اتحادیه وهم تعزیرات حکومتی مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ یقینا قابل پیگیری است . شما هم از طریق اتحادیه آرایشگران می توانید اقدام بفرمائید و هم این که از طریق سازمان تعزیرات حکومتی پیگیری بفرمائید تا آرایشگر متخلف برابر مقررات تعزیراتی محاکمه شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست ابتدا برای 1 شان یکی از آر نامه بنویسید و بعد از آن دادخواست بدهید می‌توانید به تعزیرات حکومتی نیز مراجعه نم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله، با شکایت در اتحادیه آرایشگران می‌توانید این موضوع را پیگیری کنید. اتحادیه آرایشگران ممکن است برای حل این مشکل با آرایشگاه تماس گیرد و بررسی کند که آیا قیمت فروش این محصولات درست بوده است یا خیر.

همچنین، در صورتی که احساس می‌کنید حقوقی برای شما به همراه داشته باشید، می‌توانید به دادگاه مربوطه شکایت کنید و حقوق خود را پیگیری کنید.

لازم به ذکر است که در این موارد می‌توانید همچنین به سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان نیز شکایت کنید و این موضوع را به آنها گزارش کنید تا بررسی و پیگیری کنند.