مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. یه دختر 11 ساله دارم که مایل به زندگی با منه خانمم نزد روان شناس خارج از دادگاه اعتراف به رابطه نامشروع کرده ولی روانشناس خارج از دادگاه به من گفته تو هم بیماری پارانویید (حساسیت و پرخاشگری) داری
1-آیا بیماری من و رابطه خانمم باید ثابت بشه؟
2-بیماری من چه تاثیری بر حضانت داره آیا با وجود بیماری من و علاقه دخترم به زندگی با من آیا دخترم رو به من میدن؟
3-رابطه نامشروع خانمم باعث سلب حضانت ایشان میشه یا بیماری من؟
4_ضمنا خانمم بیماری صعب العلاج ام اس داره تاثیری بر حضانت داره؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

جهت بررسی مدارک و مستندات تماس و یادر دفتر وکیل حاضر شوید